DE KANSEN VAN DYSLEXIE

NoticeAbility lesprogramma

90% vd kinderen ziet dyslexie nu ook als iets positiefs

75% vd kinderen weet beter waar ze goed in zijn

68% vd ouders ziet een positieve verandering in hun kind na de cursus

“Met veel plezier is mijn zoon elke week naar NoticeAbility gegaan en kwam vol enthousiasme weer terug! Heel fijn dat hij wordt gezien en zijn krachten worden benadrukt. Ga zo door HOI!”

“Ik gun ieder dyslectisch kind NoticeAbility.”

“Mijn dochter is iets rechter op gaan lopen na deze cursus!”

Schrijf uw kind nu in

Ons lesprogramma NoticeAbility met als thema ‘Ondernemen en Innoveren’ is het eerste lesprogramma dat zich focust op de talenten van de dyslectische kinderen. Samen met andere dyslectische kinderen, werken aan nieuwe ideeën en tegelijkertijd ontdekken waar je krachten liggen. Het is een feestje om dat te zien gebeuren.

We zijn heel trots op de exclusieve samenwerking met NoticeAbilty. Het lesprogramma sluit precies aan op onze doelstelling om dyslectische kinderen meer kennis te geven over hun dyslectische voordelen en zo hun zelfvertrouwen te versterken. Dat alles gebaseerd op de neurologische wetenschap (gebaseerd op het boek: Dyslexie als Kans) en in samenwerking met universiteiten zoals Harvard, Harvard Business School en Boston University.

Voor wie:
10 tot 14 jarige dyslecten

Hoe en wat:
1x in de week 1 uur samenkomen en in kleine groepjes van 3 á 4 kinderen werken aan een nieuw product of dienst, met uiteindelijk een presentatie aan familie, vrienden en leerkrachten.

In elke les wordt stilgestaan bij specifieke vaardigheden van het dyslectische brein. De lesstof wordt gebracht op een visuele manier (e-learning platform). En de lessen staan in het teken van denken, doen en ervaren. Er wordt niet gefocust op leren lezen, schrijven, spellen, etc. Wel wordt er aandacht besteed aan conflicthantering, plannen en samenwerken. 

Waar:
Zie locaties

Schrijf uw kind nu in of kijk voor meer informatie op de FAQs, meer informatie over de resultaten uit Amerika. Mocht u nog vragen hebben dan horen we die graag op info@hoi-foundation.nl of +31 6 16 36 21 46.

Schrijf uw kind nu in voor NoticeAbility