DE KANSEN VAN DYSLEXIE

HOI zoekt….

een (dyslectische) zzp projectmanager die houdt van mouwen opstropen en die zin heeft om met een klein, gepassioneerd team onze missie verder te brengen.

En specifiek voor een groot educatie project dat binnen nu en 8 maanden moet worden uitgerold. We verwachten dat je zo’n 10 tot 18 uur per week zal werken aan deze klus. De uren kan je flexibel inplannen en zijn afhankelijk van de fase waarin het project zit. We werken vanuit huis en ontmoeten elkaar in Amsterdam wanneer we eens in de twee weken een update-meeting hebben. 
Het project staat in de startblokken. Je bent vanaf het begin betrokken.
Je zal aan het project ingezet worden op veel verschillende vlakken:
– Benaderen van onderwijsprofessionals, scholen, schoolbesturen, samenwerkingsverbanden ed. benaderen voor deelnamen aan het project.
– Publiciteit opzoeken, zowel online als offline.
– Planningen maken.
– Budget in de gaten houden.
– Afspraken maken en contact onderhouden.
– Team updaten.
– Administratief bijhouden van je werkzaamheden in projectsysteem.
– etc.

HOI biedt….

een werkomgeving waarin je jezelf kan zijn, je gezien wordt voor waar je goed in bent, je de ruimte krijgt om te excelleren!
We zijn een stichting en hebben geen commerciële tarieven waarmee we kunnen werken. Je uurtarief zal tussen de 40 en 50 euro liggen + reiskosten.

HOI is….

een groeiende ANBI stichting die zich bezighoudt met het beeld van dyslexie verschuiven van ’stoornis’ naar ‘een brein met uitdagingen én kwaliteiten’! Het is de hoogte tijd dat dyslectici ook gezien worden voor waar ze goed in zijn juist doordát ze dyslectisch zijn. De kennis over de kansen van dyslexie is bij de meeste mensen beperkt en daar wil HOI snel verandering in brengen. Zodat dyslectici met meer zelfvertrouwen hun potentieel kunnen bereiken! 

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen? 

Laat het Tamara Vreeken weten via tamara@hoi-foundation.nl