DE KANSEN VAN DYSLEXIE

HOI BESTUUR & ADVIESRAAD

Marjolein Van Trigt
Voorzitter

Marjolein is oprichter en eigenaar van Freelancers United. Zij heeft een groot netwerk en veel ervaring op het gebied van het opzetten en managen van een succesvol bedrijf. Haar dochter, zoon en man zijn dyslectisch. Marjolein heeft zich altijd intensief voor ze ingezet en de laatste ontwikkelingen op het gebied van dyslexie gevolgd.

Roeland Weebers
Penningmeester

Roeland is Managing Partner bij Pawlik Netherlands. Roeland is dyslectisch net als twee van zijn drie kinderen. Zijn unieke dyslectische vaardigheden gebruikt hij dagelijks in zijn werk. Zijn grote kracht is mensen openstellen voor verandering en innovatie. Door zijn coachende rol stelt hij mensen op hun gemak om zo de nieuwe kansen en mogelijkheden te laten inzien.


Fransca Hoetink
Secretaris

Fransca is vanaf dag 1 leerkracht op de Day a Week School. De Day a Week School ontwikkelt bij de leerling die meer uitdaging op school nodig heeft cognitieve talenten, vergroot het leerplezier en leert hen leren. Fransca heeft enorme ervaring met kinderen die ‘anders’ leren. Het zien van potentie met ieder zijn eigen behoeftes om te leren is een belangrijk talent. Fransca is dé key naar het onderwijs voor HOI.

 

Chiquita Welmerink
Bijzonder adviseur

Chiquita is begonnen als advocaat met als doel het onrecht in de wereld te bestrijden. Nu eigenaar van WEL-COM en introduceerde en ontwikkelde transformatieve mediation & life coaching in Nederland en richtte in 2002 haar eigen opleidingsinstituut op. Een gewoon mens, met een buitengewoon commitment om verschil te maken, zodat mensen zich vrij en verbonden voelen. Verder kunnen zonder de last van welk conflict dan ook. Haar expertise zal HOI helpen met focussen op het te behalen doel.