DE KANSEN VAN DYSLEXIE

HOI AMBASSADEURS

 

Tobias  

Ik ben Tobias. Ik ben 13 jaar en ik hou van tekenen, architectuur, geschiedenis, rugby en racefietsen. Binnenkort ga ik naar de middelbare school. Omdat ik zwaar dyslectisch ben is dat misschien wel extra spannend. Gelukkig ga ik naar een school waar ze heel vernieuwend bezig zijn. Er zijn geen proefwerkweken en ik mag zelf uitzoeken hoe ik het fijnst leer. Ik ben blij met HOI. Ze begrijpen dat dyslexie niet alleen gedoe is. Het heeft zeker ook voordelen. 

 

Jessie 

Ik ben Jessie, 13 jaar, zwaar dyslectisch en ga binnenkort naar de middelbare school. Ik wil niets liever dan dat mensen mij zien voor wat ik wel kan. Spellen is misschien niet mijn sterkste punt maar ik ben super creatief, goed in rekenen en wil heel graag dokter worden. Ik ben keepster van de Pinoke C1 waar ik mijn verdediging altijd goed neerzet. Op school en thuis werk ik graag met mijn Ipad. Het maakt het leren voor mij heel veel makkelijker en leuker.  Ik steun HOI omdat ze mij begrijpen en mij hebben laten zien dat ik zoveel wel kan. Zie ook mijn filmpje

 

 

 

 

 

 

Emma

HOI ik ben Emma, 13 jaar, dyslectisch en wel onzeker. HOI heeft mij geholpen in te zien dat ik veel talenten heb. Ik heb veel vriendinnen en kan me heel goed in andere mensen verplaatsen. Ik hou heel erg van dingen ordenen, plannen en lijstjes maken. Ik ben een goede sporter. Het klinkt misschien raar voor sommige mensen, maar ik ben DOL op boeken lezen. Het liefst s’avonds voor ik naar bed ga. Dus in de bibliotheek vermaak ik me prima! Engels leren vind ik ook heel interessant. Ik heb zin in de middelbare school nu ik veel beter weet waar ik allemaal goed in ben en het niet alleen gaat om spelling en de tafels. Ik hoop dat HOI nog veel kinderen gaat helpen en ik ben er trots op dat ik een ambassadeur mag zijn. Kijk ook mijn filmpje om te zien wat dyslexie voor mij is. 

 

Tzippy

Ik ben Tzippy en ik ben 11 jaar.
Mijn hobby’s zijn acteren, zingen, dansen en tekenen.  In musicals spelen vind ik het leukste wat er is. Daarvoor moet ik veel scripts lezen.  Ik lees Shakespeare en moeilijke Engelse scripts zoals van Hamilton. Ik kan heel goed creatief denken.  Vooral spelling vind ik soms lastig.
Ik ben trots om ambassadeur van HOI te zijn. Ik wil graag aan andere kinderen laten zien dat dyslexie ook goede kanten heeft.

Ook ambassadeur worden?

Neem contact met ons op