DE KANSEN VAN DYSLEXIE

HAPPY DYSLECTISCH CLUB – 3 lessen voor dyslectische kinderen van 7 t/m 12 jaar

3 LESSEN VOOR KINDEREN én OUDERS
Samen met andere dyslectische kinderen, op speelse wijze, ontdekken waar je goed in bent en hoe je je talenten kan inzetten voor de onderdelen die je juist moeilijk vindt, dat is wat we doen in de CLUB.
Een boost voor het zelfvertrouwen en de zelfredzaamheid om zo weer gemotiveerd aan de slag te gaan. 

 Ook jullie als ouders/verzorgers zullen kennis tot je nemen over dyslexie. Ontvangen van tips over o.a. hoe je je kind kan motiveren, hoe je als team kan werken met de leerkracht. En er is volop ruimte om je vragen en ervaringen te delen met de andere ouders, zodat je (nog) meer handvatten hebt om je kind het beste te kunnen begeleiden.

Wat is het:
Gedurende drie lessen van 1 uur zullen de kinderen met elkaar en met dyslexie kennismaken, ontdekken waar ze goed in zijn en leren hoe ze hun krachten kunnen herkennen en inzetten.
De ouders zullen (via ZOOM) een presentatie volgen. Ook jullie als ouders zullen kennismaken met elkaar en met de kansen kant van dyslexie. Hoe je deze kant kan herkennen bij je kind en hoe je je kind kan helpen bij het inzetten van zijn/haar krachten. 
Ook krijg je de mogelijkheid om je vragen te bespreken met de andere ouders en de HOI coach. Vragen kunnen zijn; Hoe motiveer ik mijn kind? Hoe belangrijk is het om iedere dag te oefenen/lezen? Wat kan ik doen aan hulpmiddelen? Wat kan ik op het VO verwachten? Etc.  

In het kort:

  • Les 1: kennismaken, les 2: ontdekken, les 3: inzetten.
  • 3 lessen van 1 uur voor de kinderen (op locatie) en 1 uur via ZOOM voor ouders (avonden)
  • 4 tot en met 12 kinderen per groep
  • Leeftijd vanaf 7 tot en met 12 jaar
  • Naast kinderprogramma dus ook een oudersessie!
  • Vervolg lessen of coaching mogelijk
  • € 75- voor 3 lessen (incl btw)

CHECK DATA EN LOCATIES 

Haal de Happy Dyslectisch CLUB naar jouw buurt!

Wil je de CLUB voor jou en jouw kind, dat kan! Wanneer je minimaal 8 kinderen regelt die ook mee willen doen, een locatie hebt (lokaal/werkkamer met grote tafel en witte muur voor beamer), dan kunnen we de CLUB ook bij jou gaan organiseren! 
Meer informatie? Mail tamara@hoi-foundation.nl

Happy Dyslectisch CLUB in jouw buurt?

Nodig een trainer uit bij jou in de buurt (va. 8 deelnemers).

Mail naar: tamara@hoi-foundation.nl

Train-de-trainer programma

Help dyslectische kinderen met plezier en zelfvertrouwen om te gaan met hun dyslexie! Word ook trainer van de Happy Dyslectisch CLUB.

Meer info