DE KANSEN VAN DYSLEXIE

HAPPY DYSLECTISCH – site voor dyslectische kinderen

Vanaf nu is er een plek waar dyslectische kinderen meer informatie vinden over dyslexie! Het bijzondere van deze plek is dat het voor dyslectische kinderen, door dyslectische kinderen is! Je voelt je als kind dus niet (meer) alleen staan. De Happy Dyslectisch teamleden vertellen via video’s over hun belevingen en geven tips. 

Dyslectisch ben je niet alleen op school. Daarom heeft de site meerdere locaties waar je informatie vindt. Zoals ’Thuis’, ‘Bibliotheek’ en ’Sportclub’.

Het unieke is ook dat je op dit platform niet alleen informatie vindt over waar je niet goed in bent, maar ook informatie over de andere kant die kansen biedt. Op deze manier wordt je HAPPY DYSLECTISCH.

Wil je kind mee doen in filmpjes of heeft het goede tips of bijzondere dingen gedaan die het wil delen? Dan hoort het Happy Dyslectisch Team dit heel graag. Mail naar mailto:happydyslectisch@hoi-foundation.nl

happydyslectisch.nl
(Spel je het niet goed, dan kom je er toch op! Daar hebben we natuurlijk ook rekening mee gehouden, want we zijn zelf ook dyslectisch)